Geniet van Mahjong Spelletjes: Speel de leukste Mahjong spellen online en gratis! Mahjong spelletjes (ook bekend als Mahjongg) zijn een geweldig tijdverdrijf, en een goede training voor de hersenen.

Mahjong Spelletjes - nieuwe

meer

Mahjong Spelletjes - meest gespeeld

meer

Wat zijn de meest populaire Mahjong Spelletjes?

Mahjong Spelletjes - top

meer

Speel Mahjong Spelletjes en geniet van de uitdaging

Mahjong Spelletjes zijn leuke, online spelletjes die gespeeld kunnen worden. Het is een oud Chinees bordspel dat bestaat uit 144 stenen met verschillende symbolen. Het doel is om alle stenen te verwijderen door paren te maken die samen hetzelfde symbool hebben. Deze online versie van Mahjong is een uitdagende en leuke manier om je tijd te besteden.

De spelregels zijn eenvoudig. De speler moet paren maken van identieke stenen die aan elkaar grenzen. De stenen moeten ook vrij zijn, wat betekent dat ze niet bedekt mogen zijn door andere stenen. De speler kan alleen stenen verwijderen die aan de bovenkant van de stapel liggen. Er zijn verschillende varianten en verschillende moeilijkheidsgraden, waardoor Mahjong Spelletjes leuk en uitdagend blijven.

Mahjong Spelletjes kunnen op verschillende manieren worden gespeeld. De meest voorkomende is om tegen de computer te spelen, waarbij de speler een bepaald aantal stenen moet verwijderen voordat de computer alle stenen verwijdert. Er zijn ook verschillende multi-player versies waarbij meerdere spelers tegelijk kunnen spelen. Mahjong Spelletjes zijn een leuke manier om tijd door te brengen met vrienden en familie.

4.8

Aantal stemmen: 350