Merge Fruit
Log in of Meld je aan om dit spel toe te voegen aan je favorieten. meld je aan voor de volledig scherm modus

Hoe te spelen?

Merge Fruit

Dit is een fruitfusie spel geïnspireerd door 2048 en andere fusiespellen. Vorm nieuwe vruchten door 2 identieke vruchten samen te voegen. Blijf de vruchten fuseren zolang als je kunt.

Ontwikkelaar: GameDistribution

Recensies van Merge Fruit

jasper
jasper

auteur

Fruitig Fusieplezier met Merge Fruit

4.1
Vanaf het eerste moment was ik verleid door de kleurrijke en sappige wereld van Merge Fruit.

Dit fruitfusie spel combineert spelplezier met een simpel concept, ge├»nspireerd door het bekende 2048. Je voegt twee identieke vruchten samen tot een nieuwe, en dat blijf je doen. Hoe lang kun je doorgaan? Nou, dat hangt van je tactiek ├ęn een snufje geluk af.

Sommige medespelers vonden het spel bijna net zo verslavend als zijn grote broer 2048, en hoewel het spel niet voelt als een natuurkundeproject, blijft het vermakelijk. Anderen waardeerden de eenvoudige opzet, ideaal voor die momenten waarop je hersens op stand-by mogen.

Met Merge Fruit ontdek je op een luchtige manier wat je allemaal kunt cre├źren in dit verrassende spel. Of ik nu een strategisch genie ben of gewoon geluk heb gehad, Merge Fruit heeft me hoe dan ook vermaakt!

Opmerkingen

Dit is een leuk spel om te spelen als je tijd wilt verspillen zonder hersencellen te gebruiken

Het is leuk en net zo verslavend als 2048, maar volgt niet echt de wetten van de natuurkunde. De makers van het spel hebben hun eigen agenda, dus of je voorbij de eerste hele watermeloen komt, is nogal gecontroleerd en niet echt het resultaat van je eigen vaardigheden of strategie.

4.4

Aantal stemmen: 8